Polityka prywatności

Polityka prywatności

Funlandia Play System Inc.

Na stronie funlandia.com, dostępnej z www.funlandia.com, jednym z naszych głównych priorytetów jest prywatność naszych gości. Niniejsza polityka prywatności określa rodzaje informacji, które funlandia.com gromadzi i zapisuje oraz w jaki sposób z nich korzystamy.

 

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, nie wahaj się z nami skontaktować.

 

Niniejsza Polityka Prywatności dotyczy wyłącznie naszych działań online i ma zastosowanie do osób odwiedzających naszą stronę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępniają i/lub gromadzą w funlandia.com. Niniejsza polityka nie ma zastosowania do informacji gromadzonych w trybie offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa.

 

Zgoda

Korzystając z naszej strony, zgadzasz się z naszą Polityką prywatności i zgadzasz się na jej warunki.

 

Informacje, które zbieramy

Dane osobowe, o które jesteś proszony, i powody, dla których jesteś proszony o te informacje, zostaną ci wyjaśnione w momencie, w którym poprosimy o twoje dane osobowe.

 

Jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio, możemy uzyskać dodatkowe informacje o Tobie, takie jak Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i/lub załączników, które do nas wysyłasz, oraz wszelkie inne informacje, które zdecydujesz się nam przekazać.

 

Podczas rejestracji konta możemy poprosić Cię o informacje kontaktowe, w tym takie elementy, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

 

Jak wykorzystujemy Twoje dane

Informacje, które zbieramy, wykorzystujemy na różne sposoby, w tym do:

 

Zapewniamy, obsługujemy i utrzymujemy naszą stronę internetową

ulepszać, personalizować i ulepszać naszą stronę internetową

zrozumieć i przeanalizować, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej

rozwijać nowe produkty, usługi, funkcje i cechy

komunikować się z Tobą bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, na przykład w celu obsługi klienta, w celu dostarczania aktualizacji i innych informacji dotyczących strony internetowej oraz w celach marketingowych i promocyjnych

wysyłać Ci e-maile

wykrywać i zapobiegać oszustwom

 

Pliki dziennika

funlandia.com stosuje standardową procedurę korzystania z plików dziennika. Pliki te rejestrują odwiedzających, gdy odwiedzają strony internetowe. Robią to wszystkie firmy hostingowe i są częścią usług hostingowych analitycznych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), datę i znacznik czasu, strony odsyłające/wyjścia i ewentualnie liczbę kliknięć. Nie jest to powiązane z żadnymi informacjami, które mogłyby Cię osobiście zidentyfikować. Celem tych informacji jest analiza trendów, administrowanie witryną, śledzenie ruchów użytkowników w witrynie i zbieranie informacji demograficznych.

 

Pliki cookie i sygnalizatory WWW

Jak każda inna strona internetowa, funlandia.com używa plików „cookies”. Te pliki cookie służą do przechowywania informacji, w tym preferencji odwiedzających oraz stron w witrynie, do których użytkownik odwiedził lub odwiedził. Informacje są wykorzystywane do optymalizacji doświadczeń użytkowników poprzez dostosowywanie zawartości naszej strony internetowej w oparciu o typ przeglądarki odwiedzających i/lub inne informacje.

 

Aby uzyskać bardziej ogólne informacje na temat plików cookie, przeczytaj „Co to są pliki cookie”.

 

Wytyczne reklamowe Partnerzy Prywatność

Możesz zapoznać się z tą listą, aby znaleźć Politykę prywatności dla każdego z partnerów reklamowych funlandia.com.

 

Zewnętrzne serwery reklamowe lub sieci reklamowe wykorzystują technologie takie jak pliki cookie, JavaScript lub sygnalizatory WWW, które są wykorzystywane w ich odpowiednich reklamach i linkach, które pojawiają się na funlandia.com i są wysyłane bezpośrednio do przeglądarek użytkowników. Gdy to się stanie, automatycznie otrzymają Twój adres IP. Technologie te służą do pomiaru skuteczności ich kampanii reklamowych i/lub personalizacji treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych stronach internetowych.

 

Należy pamiętać, że funlandia.com nie ma dostępu ani kontroli nad tymi plikami cookie, które są używane przez strony trzecie.

 

Polityka prywatności stron trzecich

Polityka Prywatności funlandia.com nie dotyczy innych reklamodawców ani serwisów. Dlatego zalecamy zapoznanie się z odpowiednią Polityką prywatności tych zewnętrznych serwerów reklamowych w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji. Mogą to być ich praktyki i instrukcje dotyczące wyłączania niektórych opcji.

 

Możesz wyłączyć pliki cookie za pomocą indywidualnych opcji przeglądarki. Bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookie w określonych przeglądarkach internetowych można znaleźć na odpowiednich stronach przeglądarek.

 

CCPA Privacy Rights (Nie sprzedawaj moich danych osobowych).

Zgodnie z CCPA konsumenci z Kalifornii mają między innymi prawo do:

 

Wymagaj, aby firma, która zbiera dane osobowe konsumentów, ujawniła kategorie i określone części danych osobowych, które firma zebrała na temat konsumentów.

 

Wymagaj od firmy usunięcia wszystkich danych osobowych, które firma zgromadziła na temat konsumenta.

 

Wymagaj, aby firma sprzedająca dane osobowe konsumenta nie sprzedawała danych osobowych konsumenta.

 

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na odpowiedź. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

 

Prawa do ochrony danych RODO

Chcemy mieć pewność, że znasz wszystkie swoje prawa do ochrony danych. Każdy użytkownik ma prawo do:

 

Prawo dostępu – masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Za tę usługę możemy pobrać niewielką opłatę.

 

Prawo do sprostowania — masz prawo poprosić nas o poprawienie informacji, które Twoim zdaniem są niedokładne. Masz również prawo zażądać od nas uzupełnienia informacji, które Twoim zdaniem są niekompletne.

 

Prawo do usunięcia — masz prawo zażądać, abyśmy usunęli Twoje dane osobowe pod pewnymi warunkami.

 

Prawo do ograniczenia przetwarzania – masz prawo żądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych pod pewnymi warunkami.

 

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania - Masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych pod pewnymi warunkami.

 

Prawo do przenoszenia danych – masz prawo zażądać, pod pewnymi warunkami, abyśmy przesłali gromadzone przez nas dane do innej organizacji lub bezpośrednio do Ciebie.

 

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na odpowiedź. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

 

Informacje dla dzieci

Inną częścią naszego priorytetu jest ochrona dzieci korzystających z Internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do monitorowania, uczestniczenia i/lub nadzorowania i kierowania ich działaniami online.

 

funlandia.com nie zbiera świadomie danych osobowych od dzieci poniżej 13 roku życia. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko udostępniło tego typu informacje na naszej stronie, gorąco zachęcamy do natychmiastowego kontaktu z nami, a my dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć takie informacje. informacje z naszych rejestrów.


Wyślij do nas wiadomość:

Napisz tutaj swoją wiadomość i wyślij ją do nas